Shiatsu Stoelmassage is zéér effectief tegen stress!

Shiatsu Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage waarbij preventie een belangrijke rol speelt. De spieren die werkgerelateerde pijnklachten kunnen veroorzaken in bijvoorbeeld hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen worden behandeld zodat klachten worden voorkomen!

 

Deze techniek op basis van acupressuur vindt zijn oorsprong in de traditionele Japanse Shiatsu en is al eeuwenoud. Het is een snelle en zéér effectieve methode om stress en spanningen kwijt te raken.

Het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) stimuleert alle lichamelijke functies, energie stroomt weer door en opgehoopte spanning en afvalstoffen worden afgevoerd uit het lichaam.​

brunette_massage_petals_hand_39137_3840x

Vitaliteit staat voor levenskracht.

Energie, rust/herstel, voeding, beweging, mentale veerkracht en een sociaal netwerk dragen samen bij aan vitaliteit. 

 

Dit is om uitdagingen van het leven aan te kunnen en tegelijkertijd plezier in het leven te hebben.

Tegenwoordig lopen steeds meer (jonge) mensen vast in de ratrace om alle balletjes (zakelijk en privé) in de lucht te houden. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het mooi om te zien dat steeds meer bedrijven en instellingen oog krijgen voor vitaliteit op de werkvloer.

 

Eén van de manieren om dit te doen is het aanbieden van stoelmassage. Door niet alleen te masseren maar tevens mensen advies te geven krijgen mensen inzicht waardoor mensen gezondere keuzes kunnen maken. Stoelmassage, het schouderklopje van de baas, werkt dan ook privé door en vice versa.

U laat met shiatsu stoelmassage door Ergomassages zien dat UW medewerkers

belangrijk voor u zijn!

De massage wordt door de kleding heen gegeven en daardoor laagdrempelig en kan prima worden uitgevoerd op locatie. De massage helpt om KANS-klachten, nek,- schouder,- hoofd,- rugpijn te voorkomen. Tevens werkt het zéér effectief als deze klachten al bestaan.

De behandeling vindt plaats in een speciaal daarvoor ontworpen stoel waardoor u ontspannen zit.  

 

Mocht u zich nog afvragen of een shiatsu stoelmassage door Ergomassages dus echt zinvol is? Jazeker!

Het is zelfs wetenschappelijk bewezen! Lees hierover bij Nieuws! 

 

Meer informatie over hoe Ergomassages te werk gaat en de vele voordelen van een op maat gemaakte shiatsu stoelmassage voor iedere medewerker?  Kijk dan snel verder bij 'waarom stoelmassage'.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now